Agent wanted. Click here now.

Terbaru! Produk Skincare yang ditarik “Kelulusan” KKM nya

Assalamualaikum, haih kadang-kadang admin pening lah. Ala you all bukan tak tahu, produk yang kononnya ada “kelulusan” KKM atau sebetulnya “bernotifikasi” atau “berdaftar” kkm ni sebenarnya adalah produk yang sama diharamkan dari bertahun dahulu lagi.

Setiap tahun, dia lah yang mengungguli carta teratas dan paling banyak dalam senarai tersebut. Kenapa boleh jadi macam ni?

Kitalah juga penyebabnya! Dah orang kata tak elok, ada racun tapi masih berani pakai sebab apa? Sebab nak cantik! Siapa tak nak cantikkan?

Boleh nak jadi cantik, tapi kena bersabar. Guna produk yang diyakini HALAL seperti Bluebell Skincare atau produk yang dijual di drugstore atau pharmacy sana! Memang take time tapi berbaloi. Kecantikan anda terjamin, kesihatan pun sama.

Sebelum membebel lebih panjang, tengoklah senarai terbaru ni dibawah ya. Baca dan fikirlah wahai pengguna skincare beracun.

No photo description available.
Gambar, Berita Harian. Credit Sheila Rexuan dari group Facebook SKINHUB-BEAUTIFLIX-HEALTHPORT



Spread the love
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.

*While Stock Last!