produk aha bha

Produk AHA BHA Malaysia buatan Tempatan

Produk AHA BHA di Malaysia ni tak banyak sebenarnya. Banyak produk luar sahaja yang ada AHA BHA tetapi harganya agak mahal. Kepada diluar sana yang masih tak tahu kelebihan AHA BHA boleh baca sini

Produk AHA BHA Bagus Sangat ke?

Jika anda baca posting admin sebelum ni tentang kelebihan produk skincare yang ada AHA BHA ni, anda akan tahu kehebatan dan betapa bagusnya bahan ni. Ok admin ringkaskan sedikit tentang AHA BHA disini. AHA BHA ni adalah bahan aktif yang sangat bagus untuk kulit yang ada masalah jerawat, blackhead, whitehead, jeragat dan masalah lain.

produk aha bha
Fungsi AHA BHA. Kredit kepada @babeandbeauty

Dia boleh membersihkan kulit kita sehingga ke liang pori dan yang pasti dia boleh menembusi segala halangan kotoran di kulit muka kita especially minyak. So anda tak perlu spend time atau wang untuk buat double cleanse kerana bahan ini dah cukup untuk pembersihan yang mendalam. Selain itu AHA BHA ni meratakan warna kulit, membuang sel mati pada kulit dan mengurangkan jeragat serta bekas bekas parut pada kulit.

Bluebell Skincare Produk AHA BHA made in Malaysia

Produk Bluebell Skincare hampir kesemuanya mempunyai bahan aktif ini dan tidak membuat pori anda tersumbat termasuk produk pelembap (moisturizer). Diformulasikan dan dihasilkan dengan tekstur yang lebih ringan dan kurang berminyak menjadikan Bluebell Skincare bukan sahaja pilihan pengguna dari Malaysia, tetapi Brunei, Indonesia, Singapore, UAE, UK, Ireland dan terbaru Cambodia.

produk aha bha
Hampir kesemua produk Bluebell Skincare mengandungi AHA BHA

Mungkin anda tidak pernah atau baru dengar tentang Bluebell Skincare, tetapi produk Bluebell Skincare telah berada di pasaran lebih 5 tahun. Anda boleh lihat senarai penuh bahan kandungan Bluebell Skincare disini dan mengetahui setiap fungsi bahan bahan tersebut.

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau pertanyaan, anda juga boleh mendapatkan khidmat nasihat percuma melalui WhatsApp dengan Pakar Kecantikan Bluebell Skincare di 0193568850 atau hubungi kami melalui contact form disini

Klik sini untuk dapatkan produk Bluebell Skincare!

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love

1 thought on “Produk AHA BHA Malaysia buatan Tempatan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp WhatsApp Us!