MOTHER’S DAY PROMO

Hello dan Selamat Hari Raya beauties! Lama tak jumpa kan? Sekarang ni bulan mei, ha agak – agaknya “sambutan” apa yang popular dalam bulan ni? Jawapan dia ialah……Mother’s Day! Ya, salah satu sambutan yang popular dalam bulan ni ialah Mother’s Day! Walaupun bak kata orang, Hari Ibu ni tiap tiap hari, tapi 8 Mei ialah hari yang “extra special”, haa macamtu! Beauties dah ada idea ke belum nak surprise or belikan apa untuk Ibu beauties? 

Kalau belum, hm meh sini sikit… pss…pss… nak bagitahu yang Bluebell Skincare ada buat promo untuk Mother’s Day! Tapi, promo ni daripada 8 Mei 2022 – 15 Mei 2022 je tauu! Aik, seminggu je?! Ya, seminggu je! So untuk promo kalini, produk yang terpilih ialah….. *drum roll*, Normal Set! Khas untuk promo Mother’s Day, dalam set ni akan ada cleanser baru kita iaitu Hydro Hydrating Cleanser (30ml), Daily Defence Moisturizer (30ml), Night Moisturizer (30ml) dan Radiance Serum (30ml) dan Hydrating Face Mist (60ml). Eh eh jap..  Face mist?! 

Ala macam dah sebut kat atas, khas untuk promo kalini jee. Kalau takde promo, RM 220 tu tanpa promo tau! Banyak jimat sebenarnya, so ruuugi kalau beauties tak grab! 

So, tunggu apa lagi?

JOM PM BELLA SEKARANG!! https://www.wasap.my/60193568850 

close

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

WhatsApp WhatsApp Us!