5 Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat

Cara hilangkan jerawat dengan cepat dan berkesan seawal hari dengan menggunakan kesemua produk Bluebell Skincare. Inilah cara hilangkan jerawat dengan cepat dan berkesan menggunakan Bluebell Skincare yang ramai pengguna Bluebell Skincare amalkan.

1. Cleanser Bluebell

cara hilangkan jerawat dengan cepat
Cuci muka anda dengan menggunakan Cleanser Bluebell 2 kali sehari (Pagi & Petang)

Cleanser Bluebell mengandungi bahan AHA dan BHA iaitu bahan yang sangat berkesan menghilangkan jerawat dengan cepat. Salicylic Acid iaitu bahan BHA yang dapat membuang sel mati pada kulit tanpa membuatkan liang pori anda tersumbat manakala Glycolic Acid meratakan tona warna kulit anda serta menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit yang baru.

2. Hydrating Face Mist Bluebell

cara hilangkan jerawat dengan cepat
Sembur setiap kali selepas cuci muka atau bila kulit anda terasa kering

Mengandungi Vitamin E iaitu bahan antioksida yang dapat melindungi kulit anda daripada pencemaran udara dan sebagainya. Ekstrak Witch Hazel Leaf yang dapat menyegarkan kulit juga dapat memberikan pori anda lebih mudah bernafas dan tidak tersumbat.

3. Daily Defence Moisturiser Bluebell

cara hilangkan jerawat dengan cepat
Sapu rata pada waktu siang seeloknya selepas cuci muka dan selepas/sebelum Face Mist

Daily Defence Moisturiser Bluebell membantu melembapkan dan melindungi kulit anda pada waktu siang dan mengelakkan kulit anda kering dan terkena sunburn. Mengandungi Citric Acid yang dapat membunuh kuman seperti bakteria dan virus pada kulit anda yang menjadi punca jerawat. Juga bertindak sebagai anti penuaan dan mengandungi Licorice iaitu bahan pencerahan semulajadi.

4. Night Moisturiser Bluebell

cara hilangkan jerawat dengan cepat
Sebelum tidur, sapu rata supaya kulit anda dapat menjadi lebih lembap dan tidak terhidrasi

Melembapkan kulit pada waktu malam dan waktu tidur anda, Night Moisturiser Bluebell mengandungi menthol iaitu dapat mengecutkan jerawat anda dalam 1 malam sahaja! Juga mengandungi sodium hyaluronate yang memastikan kulit anda sentiasa kekal lembap dan anjal.

5. Serum Bluebell

cara hilangkan jerawat dengan cepat
Boleh digunakan selepas cuci muka siang dan malam. Sapu rata dan biarkan ia meresap

Last but not least, Serum yang mempercepatkan (booster) segala proses yang baik untuk kulit anda seperti mempercepat menghilangkan jerawat, anti penuaan, pencerahan semulajadi dan mengurangkan jeragat serta tanda penuaan pada kulit. Ya, Serum Bluebell ini khas untuk mereka yang mengalami masalah tanda tanda penuaan yang ketara dan ingin nampak glowing dan flawless.

Dah bersedia nak cuba Bluebell Skincare? Dapatkan di Online Shop Bluebell Skincare, dan dapatkan khidmat nasihat oleh Pakar Kecantikan Bluebell Skincare secara percuma untuk seumur hidup anda.

Bukan itu sahaja, setiap pembelian anda juga akan didermakan ke Majlis Kanser Nasional dan anda juga layak mendapat cashback dalam wallet anda di Bluebell Skincare.

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp WhatsApp Us!