Bluebell Skincare Bahaya? Biar Betul

Terkejut bella bila bella saja saja taip di Google, keluar keyword Bluebell Skincare Bahaya. Ramai juga yang mencari informasi tentang Bluebell Skincare dan prihatin akan keselamatan masing-masing ya. Itu satu usaha yang bagus dan tindakan yang sangat terpuji.

Memandangkan tiada keputusan atau link yang berceritakan tentang bahaya atau tidak Bluebell Skincare ni, bella share dengan you all beberapa informasi dan bukti bahawa Bluebell Skincare tidak berbahaya malah tidak mendatangkan apa apa kesan buruk pun kepada penggunanya.

1. Bluebell Skincare Disahkan Halal oleh JAKIM

bluebell skincare bahaya
Didaftarkan bawah nama Syarikat Bluebell Skincare sendiri iaitu iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd

Bukan mudah ya produk kecantikan mendapat kelulusan Halal lebih lebih lagi dari JAKIM. Kami bukan dari pengilang sahaja Halal, dari pembungkusan, material, bahan digunakan sampai setiap bahan yang anda dapat pun seperti kotak, pamplet pun dari bahan yang Halal. Halal kami kepunyaan kami ya dibawah nama iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd. Kami tidak pinjam sijil Halal kilang produksi kami seperti yang dilakukan oleh Founder produk lain.

2. Telah Diuji di Makmal SIRIM QAS International Sdn Bhd

Ini satu lagi inisiatif daripada pihak kami. Sampel diambil (bukan diberi atau dihantar) dari HQ kami dan kemudian pihak SIRIM QAS telah melakukan ujian makmal untuk mengesan bahan logam berat seperti merkuri, bahan beracun seperti hydroquinone dan lain-lain.

Nak tengok keputusan lab test dari SIRIM QAS? Tengok Lab Tested by SIRIM QAS International Sdn Bhd

3. Khairul Yoi Pun Rekemen Tau!

Siapa tak kenal khairul yoi? Ala dia page yang anti produk kilo tu. Ya Bluebell Skincare tersenarai dalam senarai produk yang berkualiti dan untuk pengetahuan anda, sebanyak 2 kali Khairul yoi “endorse” produk Bluebell Skincare ni tau!

bluebell skincare bahaya

4. Doktor Pakar Pun Share Bluebell Skincare!

Siapa tak kenal Dr. Rafidah? Dr. Pakar Buah Pinggang yang banyak berjasa memberi ilmu perubatan kepada masyarakat di Malaysia? Ya. Bluebell Skincare turut dipromosikan oleh Dr. Rafidah secara percuma di Instagram nya!

bluebell skincare bahaya

Cukuplah 4 point ni sahaja untuk buktikan bahawa Bluebell Skincare Bahaya… Eh tak bahaya. Hehehe. So apa pendapat anda? Adakah Bluebell Skincare Bahaya? Ada apa-apa soalan atau pertanyaan? WhatsApp 0193568850 atau komen sahaja dibawah.

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love

6 thoughts on “Bluebell Skincare Bahaya? Biar Betul”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp WhatsApp Us!