Bukan Sahaja Berdaftar KKM Tetapi Telah Diuji di Makmal

“Berdaftar KKM Bukan Bermakna Produk Kecantikan Itu Selamat Digunakan. Kami Mengambil Inisiatif Lain iaitu Menjalani Ujian Makmal Bagi Memastikan Keberkesanan Produk & Keselamatan Pengguna Bluebell Skincare”

Puan Aliaa Zawani, Pengasas Bersama Bluebell Skincare

Rangkaian Produk Bluebell Skincare
Rangkaian Produk Bluebell Skincare

Di Bluebell Skincare kami bukan hanya berdaftar di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sahaja, kami juga mengambil inisiatif sendiri menghantar sample kami untuk membuat ujian makmal SIRIM QAS International dan telah terbukti TIDAK mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan seperti Merkuri.

Kebanyakan produk kecantikan di Malaysia tidak membuat inisiatif sendiri didalam mantapkan kualiti produk mereka. Tidak pada kami, di Bluebell kami membuat inisiatif sendiri dengan menghantar produk kami menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) SIRIM QAS International Sdn Bhd di Seksyen 2, Shah Alam, Selangor dan terbukti produk kami lulus ujian tersebut.

Jika anda diluar sana mempunyai masalah kulit wajah, di Bluebell kami ada khidmat nasihat secara percuma sahaja. WhatsApp kami di 0193568850 atau TEKAN SINI untuk WhatsApp terus secara automatik.

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp WhatsApp Us!