FREE SHIPPING & HAND SANITIZER WITH ORDERS OVER RM125

Percuma RM10 dan peluang menang sehingga RM200!

Nak RM10 percuma dan berpeluang menang sehingga RM200 dengan Bluebell Skincare? Ikuti 7 langkah mudah dibawah:

  1. Daftar percuma akaun Bluebell Skincare di sini
  2. Masukkan emel dan password yang dikehendaki
  3. Pastikan emel tersebut wujud dan anda boleh menerima emel daripada kami. Jika anda tiada emel, daftar dengan Gmail secara percuma.
  4. Anda akan dibawa masuk ke dashboard anda. Jika tidak ada apa-apa berlaku, sila log masuk disini.
  5. Anda akan lihat popup bergambar duit RM100 x 2. Klik link Click here now. Jika tiada, klik sini dan isi nombor telefon anda.
  6. Semak baki Wallet anda di bahagian My Wallet atau Klik sini. Anda akan lihat baki anda mempunyai RM10. Jika tiada, sila hubungi kami disini menggunakan borang. Masukkan emel yang anda daftar.
  7. Siap! Itu sahaja. Anda kini boleh menggunakan RM10 untuk membayar order anda di website Bluebell Skincare. Jika anda terpilih, kami akan hubungi anda dalam program CASH CALL Bluebell Skincare pada setiap hari jumaat di Facebook!

P/S: Pastikan anda tidak terlepas setiap LIVE Bluebell Skincare, kerana terdapat KATA KUNCI dalam video LIVE tersebut. Jika anda terlepas, anda juga akan terlepas peluang memenangi wang tunai sehingga RM200! Like Page Bluebell Skincare sekarang dengan tekan button like dibawah.

close
Dapatkan senarai terbaru produk yang diharamkan oleh KKM & kemaskini terbaru serta sample percuma daripada Bluebell Skincare. Isi nama dan email anda dibawah.
Kami simpan data secara selamat. Baca Dasar Privasi kami.
Spread the love
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.