FREE SHIPPING & HAND SANITIZER WITH ORDERS OVER RM125

Blogger Disaman Oleh Founder Skincare Tempatan

Hari ini admin rasa admin paling lambat up-to-date apabila admin baru tahu ada seorang blogger (penulis blog) yang disaman oleh Founder Produk Kecantikan Ta** Skincare akibat ulasannya terhadap produk dari founder tersebut.

Berikut adalah link ulasannya terhadap produk kecantikan tersebut: LINK

Admin perasan apabila admin lihat posting komuniti anti-kilo Khairul Yoi lalu lalang di news feed facebook admin.

Berikut adalah link tentang penulis telah disaman oleh Founder produk tersebut: LINK

Sedikit Nasihat Daripada Admin

Admin rasa terpanggil juga untuk memberi ulasan terhadap penulis blog. Kepada penulis blog, jika ingin menulis sekalipun, anda harus perlu jadi seorang yang berhati hati walaupun anda mempunyai fakta yang tepat dan kuat. Jangan menulis mengikut perasaan dan pastikan anda bersiap sedia untuk disaman oleh pihak tertentu. Bila anda menulis seperti itu, anda seharusnya tahu apakah kesan yang bakal anda hadapi.

Apa-apa pun admin doakan yang terbaik kepada penulis blogger tersebut. Semoga kutipan dana dapat dikumpulkan untuk membela diri daripada disaman sebanyak RM3 JUTA! RM3 Juta tu! Fuh~ Jika anda ingin membantu dan membuat sumbangan, anda semua boleh buat sumbangan di sini: LINK

close
Dapatkan senarai terbaru produk yang diharamkan oleh KKM & kemaskini terbaru serta sample percuma daripada Bluebell Skincare. Isi nama dan email anda dibawah.
Kami simpan data secara selamat. Baca Dasar Privasi kami.
Spread the love
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.