FREE SHIPPING & HAND SANITIZER WITH ORDERS OVER RM125

Kojic Acid & Kegunaannya Di Dalam Serum Bluebell

Kojic acid berasal dari negara Jepun. Ianya menjadi salah satu bahan yang banyak digunakan untuk mencerahkan kulit. Adakah bahan ini berbahaya & selamat digunakan oleh manusia?

kojic acid

Ianya adalah bahan berwarna putih seperti tepung & boleh diperoleh dari cendawan jepun, maka bahan ini adalah selamat digunakan kerana ianya semulajadi dan tidak berbahaya kepada manusia. Penggunaan bahan ini juga dalam produk skin care mula digunakan pada tahun 1989.

Kelebihan Kojic Acid

  • Menghilangkan tanda-tanda hiperpigmentas seperti pada bekas jerawat, bintik-bintik & eyebag di bawah mata
  • Mengatasi masalah kulit yang paling ketara pada wanita dengan kulit yang gelap.
  • Antipenuaan semulajadi.

Kojic acid boleh didapati dalam Serum Bluebell Skincare yang bertindak mencerahkan tona warna kulit dan melambatkan proses penuaan kulit muka. KLIK SINI untuk dapatkan Serum Bluebell Skincare Sekarang.

Sumber: Wikipedia

close
Dapatkan senarai terbaru produk yang diharamkan oleh KKM & kemaskini terbaru serta sample percuma daripada Bluebell Skincare. Isi nama dan email anda dibawah.
Kami simpan data secara selamat. Baca Dasar Privasi kami.
Spread the love
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.