FREE SHIPPING & HAND SANITIZER WITH ORDERS OVER RM125

Bukan Sahaja Berdaftar KKM Tetapi Telah Diuji di Makmal

“Berdaftar KKM Bukan Bermakna Produk Kecantikan Itu Selamat Digunakan. Kami Mengambil Inisiatif Lain iaitu Menjalani Ujian Makmal Bagi Memastikan Keberkesanan Produk & Keselamatan Pengguna Bluebell Skincare”

Puan Aliaa Zawani, Pengasas Bersama Bluebell Skincare

Rangkaian Produk Bluebell Skincare
Rangkaian Produk Bluebell Skincare

Di Bluebell Skincare kami bukan hanya berdaftar di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sahaja, kami juga mengambil inisiatif sendiri menghantar sample kami untuk membuat ujian makmal SIRIM QAS International dan telah terbukti TIDAK mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan seperti Merkuri.

Kebanyakan produk kecantikan di Malaysia tidak membuat inisiatif sendiri didalam mantapkan kualiti produk mereka. Tidak pada kami, di Bluebell kami membuat inisiatif sendiri dengan menghantar produk kami menjalankan Ujian Makmal (Lab Test) SIRIM QAS International Sdn Bhd di Seksyen 2, Shah Alam, Selangor dan terbukti produk kami lulus ujian tersebut.

Jika anda diluar sana mempunyai masalah kulit wajah, di Bluebell kami ada khidmat nasihat secara percuma sahaja. WhatsApp kami di 0193568850 atau TEKAN SINI untuk WhatsApp terus secara automatik.

close
Dapatkan senarai terbaru produk yang diharamkan oleh KKM & kemaskini terbaru serta sample percuma daripada Bluebell Skincare. Isi nama dan email anda dibawah.
Kami simpan data secara selamat. Baca Dasar Privasi kami.
Spread the love
Leave a Reply

Shopping cart

0

No products in the cart.