Lebih 10,000 pengguna di Malaysia, Singapore, Indonesia, Brunei & Arab Saudi.

Bluebell Skincare adalah produk kecantikan muka terbaik yang mendapat kelulusan Halal, KKM dan terbukti selamat kerana telah menjalani ujian makmal di SIRIM QAS International. 

Bluebell Skincare dapat menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, kusam, warna tidak sekata dan penuaan.

Apa Kata Selebriti Tentang Bluebell Skincare?

"Mungkin korang kat luar dah try macam2 produk skincare tapi kurang sesuai, apa kata korang try produk Bluebell Skincare ni pula..InshaaAllah ianya mampu merawat masalah kulit"
SITI NORDIANA
Pelakon, Penyanyi & Pengacara
"Set lengkap Bluebell ni dapat menjaga kulit Reen daripada seawal Reen bangun tidur sampailah Reen nak tidur balik semula. Membuatkan kulit Reen sentiasa nampak cerah, gebu, berseri dan jauh dari masalah jerawat dan cela."
REEN RAHIM
Pelakon

Halal & Bumiputera

Bluebell Skincare telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM Malaysia dengan nombor pendaftarannya adalah JAKIM / (S) / (22.00) / 492 / 2 / 1120-09 / 2017 dan dihasilkan oleh Syarikat Bumiputera iaitu iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd pada tahun 2014.

Lab Test & RND

Tidak seperti produk local yang lain, Bluebell Skincare bukan sahaja telah dihasilkan melalui kaedah Research & Development (RND) di Kilang Kosmetik Alwan Sdn Bhd tetapi telah diuji bebas bahan kimia berbahaya oleh makmal SIRIM QAS International Sdn Bhd. 

Natural & Awards

Produk Bluebell Skincare bukan sahaja terdiri daripada bahan semulajadi (Natural) tetapi telah dipilih sebagai Winner Readers’ Choice Awards 2017 oleh majalah Antarabangsa iaitu Natural Health Malaysia pada tahun 2017.

CLEANSER

Dengan Salicylic Acid dan Glycolic Acid

Pembersih muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ia mengandungi Salicylic Acid dan Glycolic Acid yang membantu menghilangkan bintik-bintik jeragat, jerawat dan sel-sel mati di kulit anda tanpa mengakibatkan liang roma tersumbat pada kulit muka. Kulit muka anda akan sentiasa kelihatan bersih, berseri dan tidak berminyak.

DAILY DEFENCE MOISTURISER

Dengan Licorice & Collagen

Direka khas untuk kulit orang Asia dalam menghadapi cuaca panas terik serta tekstur warnanya yang menyerupai warna kulit orang Asia. Ia diperkaya dengan Collagen bertindak sebagai Anti Penuaan & Licorice yang membantu kulit anda menjadi lebih cerah dan berseri sepanjang hari. Ia juga bertindak sebagai asas solekan dan melindungi kulit anda dari sinar UVA & UVB.

NIGHT MOISTURISER

Dengan Vitamin C & Menthol

Pelembap malam yang diperkaya dengan “Stem Cell” dan “Collagen” serta Vitamin C ini dapat membuatkan kulit anda sentiasa muda remaja. Stem Cell yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan adalah agen anti-penuaan yang amat efektif untuk merangsang sel-sel baru dan membantu menghilangkan tompok-tompok hitam. Kulit anda akan sentiasa kelihatan tegang dan anjal. Juga mengandungi Menthol yang membuatkan kulit anda segar dan nyaman.


SERUM PERFECT RADIANCE

Dengan Vitamin E dan Kojic Acid

Diformulakan untuk meningkatkan seri wajah serta mencerahkan kulit secara semula jadi. Dirumus khas daripada “Kojic Acid”, “Licorice”, “Vitamin E” dan “Stem Cell”. Ia mempercepatkan pencerahan kulit secara semula jadi dan membantu melambatkan penuaan dan menghilangkan masalah jerawat dan jeragat.

Jaminan PULANGAN WANG 100%

Sekiranya kulit anda tidak sesuai dengan produk Bluebell Skincare, anda berhak mendapatkan wang anda semula.

Amalan Perkilangan baik

Kesemua produk Bluebell Skincare dikilangkan di Kosmetik Alwan Sdn Bhd yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice).

Kementerian Kesihatan Malaysia

Kesemua produk Bluebell Skincare juga telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Hubungi Kami

F-2-36 Vista Alam, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 
40000 Shah Alam, Malaysia. Tel. 03-8084 1024

© 2017 Hak Milik Cipta Terpelihara iBluebell Cosmeceuticals (M) Sdn Bhd (1127711-D)

Get The Latest Promotions, Skincare Tips & Latest Banned Products Through Your Email!

Spread the love
WhatsApp WhatsApp Us!